Nero

Border Collie Nero   

24.06.2012- 05.11.2015

IMG_4471

Nero var min første hund og absolutt den beste hunden jeg kunne fått som 13 åring! Han var en lett valp å ha i hus, men en unghund som ga meg masse utfordringer og ikke minst erfaringer. Han var en allsidig hund, noe som ga meg muligheten til å prøve hva som helst. Som fersk hundefører ble det mye feilig, dette taklet Nero veldig bra og var villig til å glemme det gamle og begynne på det nye.

Vi konkurrerte i Lydighet, vi fikk Opprykket til Elite på siste konkurranse. Vi har masse bra reslutater i Lydigheten og det var hovedfokuset vårt. I Agility har vi løpt to løp. Fikk 3 plass i Kl1 Hopp på vår første konkurranse. Planen var å begynne med Rally Lydighet, men det rakk vi ikke.

Ellers trente vi mye Spor, Feltsøk, Rundering, Frisbee og Triks. Han var god i alt vi prøvde, noe som var veldig morro!

Nero ble ikke mer en 3,5 år gammel. Han hadde mange adferdsproblemer og slet veldig med å være skeptisk til folk. Du kan lese mer her:

Han er en veldig stor del av min utvilking som hundeeier, trener og ikke minst person. Så han er viktig å få med selv om han ikke er med meg lengre. I tillegg kommer han kommer nok til å bli nevnt en gang i blandt på denne bloggen 🙂

Videoer:

IMG_9483