Agility Debut

Vi debuterte i Agility idag! Ikke offesiell klasse, men en blåbærsklasse.  Perfekt for nybegynnere og debutanter.  Ble to løp på oss. Følte jeg gjorde bra forberedelser innen konkuransen. Jogget en tur med Kvikk for att han skulle få løpe og dra ifra seg litt. Tok han med inn i hallen litt før og trente kontakt, ro og lot han venne seg til omgivelsene.

Første løpet:
Gikk veldig bra synest jeg. Litt high speed, men han gjorde alt han skulle. Desverre løp jeg før dommeren sa det var klart. Så da ble det disk. Ups, min feil… 😛 Men viktigste er att Kvikk gjorde det bra! Jeg er fornøyd 🙂

Andre løp:  Hehe, hva skal man si. En veldig giret hund som gjorde litt som han ville 😉 Men, men! Vi har ikke trent så veldig mye. Er jo bare morro å få teste.

Agility er noe jeg absolutt tror han kan bli bra i. Så det skal vi trene mer og konkurere mer i! Er jo ganske uerfaren i dette selv. Gikk bare to konkurranser med Nero.  Så når vi har fått lært inn slalomen så kan vi jo stille Hopp klassen og offesielt.  Trene, trene, trene.

Det er viktig å prøve og feile av og til! Tenke som hunden, gjøre det fordi det er og skal være gøy 🙂 Kvikk taklet miljøet bra og han begynner å roe seg litt. Men han er ung og har mange mange år på konkurranse banen, heldigvis 😀 Er så gøy å endelig komme i gang med konkurranser. Kjenne litt på nervene!

Det beste med dagen var å se hvor bra min beste vennine og hennes hund gjorde det idag! To andre plass plasseringer og fine løp 🙂

One thought on “Agility Debut

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s